torstai 24. maaliskuuta 2011

Kevättä rinnassa

Hoitaja tietää pyöräillessään töihin kevään olevan tulossa kun toppapuku on liikaa päivisin, linnut laulaa, ja pyörän lamppu alkaa tuntua turhalta. Yksi paljon varmempi kevään merkki on laihdutuskuurit.Laihduttajia löytyy ympärivuoden, mutta keväisin tahti kiihtyy. Ehkä aurinko paljastaa itse kullekin makkarat vatsassa ja selluliitin reisissä. Toppisten altahan noita ei näe.

Olen elämäni aikana osallistunut tasan yhteen laihikseen ja se riittää. Kiitos innoituksesta kuuluu työkavereille. Laihdutuskuurin onnistuminen oli tietysti itsestä kiinni. Suurin syy laihiksen lopettamiseen oli rahka, jota en kertakaikkiaan maustamatta pystynyt kahta viikkoa kauempaa syömään. Tuloksista ei kannata puhua.

Täytyy työkavereille hattua nostaa. Osa heistä jaksaa vuodesta toiseen hämmästyttää elimistöään jos jonkinlaisilla ruokavalioilla ja liikuntaohjelmilla. Saan mahdollisuuden seurata varsin läheltä erilaisia diettejä ja niiden vaatimia ponnistuksia. Seurantani pohjalta voin paljastaa, että ehdotonta voittajaa dieteistä ei vielä ole löytynyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti